slider1
slider2
slider3
slider4

Kontakt

Børnehaven Skovsneglen

Vråvej 2 4760 Vordingborg

Mail: skovsneglen@outlook.dk
Tlf.: 55 38 13 52

Oplevelser med Skovsneglen

Marianne Schytte
2012-08-14 12:55:48

Tak for idag!

Tak for et dejligt besøg i jeres helt vidunderlige ‘verden’ Det var dejligt at opleve, fortsat god sensommer og høstfest til jer!
Med hilsen fra Marianne Schytte

stine andersen
2011-10-03 08:04:51

pædagog studerende

Jeg har været på besøg på jeres hjemmeside, – tak for en nem, tilgængelig og fyldestgørende info. samt stemningsfyldte billederSmile
kh. stine

Julie S. Pedersen
2015-12-18 08:16:30

Tusind tak til Anne & personale for et virkelig dejligt år i den mest nærværende, kærlige og trygge børnehave. Jeg under alle de kære små en sådan start. For os er den naturlighed som Rudolf Steiner byder, et tvingende must, men det er også ligeså vigtigt hvilket menneske der står bag … Her får du begge dele. Der bliver taget godt om alle børn, uanset, og der er omsorgsfulde, nærværende voksne tilstede, uden mobiltelefoner i lommen. Min søn der er hypersensitiv, siger det er den bedste børnehave der findes. Børnehaven har mine allerbedste anbefalinger.
Anette Maria Syska
2011-08-19 08:48:39

Godt vi opdagede Skovsneglen

Det første jeg tænkte på, da vi besøgte Skovsneglen første gang var, at det her er jo ikke en institution. Det er et “hjem.” Og da vores ældste datter skulle sige farvel til børnehaven for at starte i skole, tænkte jeg; Godt at vores yngste datter har et par år her endnu. Det er simpelt hen et børneparadis, at gå i den børnehave. Her er man skrærmet for alle de problematikker, som efterhånden er blevet hverdag i de fleste børns institutioner. Her er 25 børn, på MASSER af plads, en forudsigelig hverdag, mange pædagoger, som tager deres job alvorligt, dyr, økologisk mad og en sjælden ro, som man tager med sig hjem. Vi får aldrig et overstimuleret barn med hjem. Kun et barn, som er smurt ind i mudder og er klar til at være sammen med familien. Godt at vi opdagede Skovsneglen og fik plads :-)