slider1
slider2
slider3
slider4

Åbningstider

Børnehavens åbningstider:
Mandag – fredag fra kl. 7.00 – 17.00.

Man skal aflevere sit barn inden kl. 9.00 og hente inden kl.17. Det er naturligvis vigtigt, at åbningstiderne overholdes.

Vi vil gerne vide, hvis barnet ikke kommer, og hvis I bliver forsinket. Derfor er det vigtigt, at I ringer til børnehaven inden kl. 8.30.

Derudover vil vi gerne påpege, at vi i børnehaven kun udleverer børn til pårørende m.fl., når det på forhånd er meddelt til personalet.

Om morgenen, når man afleverer sit barn i garderoben, bør der kun være korte beskeder, fordi for megen snak forstyrrer og fjerner forældrenes og pædagogernes opmærksomhed fra børnene. Det giver uro blandt børnene med mange forældre på stuen. Vi vinker med børnene i garderoben, hvis de har brug for dette.

Sangleg starter kl.9. Hvis man kommer senere, må man vente i køkkenet hos Lene. Det skaber megen uro at blive afbrudt i sangelegen.

Ferie- og lukkedage
Skovsneglen har udover almindelige helligdage lukket følgende dage:

Mellem jul og nytår
I uge 7 (vinterferien)
Påsken
Sommerferien i uge 29, 30 og 31

Pris
Fuldtidsplads for børn over 3 år koster kr. 2.300,- pr. måned. Man kan søge de samme tilskud (fx enlig forsørger) som til de kommunale tilbud.

Fuldtidsplads for børn under 3 år koster kr. 2.500,- pr. måned. Man kan søge de samme tilskud (fx enlig forsørger) som til de kommunale tilbud.

Kontonr. Merkur bank, 8401 4211704

Alle nye forældre bliver inviteret til en samtale, inden barnet begynder i børnehaven. Ellers afholdes forældresamtaler efter behov. Man er altid velkommen til at ringe til en af de ansatte om stort og småt, enten i børnehavens telefontid eller privat.

Ansøgning om optagelse-formular >

img_0499 640x480skov43.gif-for-web 640x480baal.jpg-for-web 640x480